Fenntartható fa ékszerek és kiegészítők

Mégis hogy lehet, hogy egy fából készült termékkel óvod a környezetet? Úgy, hogy a fa ékszerek és kiegészítők előállításához sokkal kevesebb erőforrásra van szükség, mint a műanyagból, vagy az acélból készült termékekhez. Így a gyártás során kisebb terhet ró a környezetre. 

Mi pedig szeretnénk minél parányibb ökológiai lábnyomot hagyni magunk után, épp ezért fákat ültetünk, és odafigyelünk a környezetünkre.

Kik vagyunk mi?

Lelkes környezetvédők,

akik számára a környezetvédelem nem csupán divat, hanem a mindennapok része. Magánemberként ugyanis minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minimális legyen az ökológiai lábnyomunk, így a cégen belül is ezt a politikát követjük. Épp ezért ökológiailag lebomló csomagolóanyagokat, és e-számlát is használunk, valamint igyekszünk fair trade forrásból származó alapanyagokat vásárolni.

Egyedileg gravírozott napszemüveg tartó a te igényeidre szabva

Állatbarátok

akik nagyon szeretik az állatokat, főképp a kutyákat. (Nevezetesen egy bichon bolognesével van szerencsénk elég gyakran játszani, aki Brúnó névre hallgat 🙂 Tudtad, hogy az állatos termékek (füzet, kulcstartó, toll és egyéb ajándéktárgyak) megvásárlásával az elköltött összeg 10%-át a Rex kutyaothon alapítványnak utaljuk?


Ki vagy te?

Azonban nem mi, hanem te vagy a fókuszban. Szeretnénk megismerni téged, és szeretnénk azt, ha te is részese lennél ennek az éppen csak szárnyait bontogató közösségnek. Alakítsuk együtt a projekteket, szabd személyre a kiegészítőket és merj egyedi lenni. 

Hiszen mindannyian különbözünk. Kicsit mi is, kicsit te is.