7 ok, hogy miért érdemes fából készült tokot vásárolnod

Ami a telefon tartozékokat, kiegészítőket illeti, s amiben biztosak lehetünk: nem minden termék egyforma. A népszerű és széles körben kapható műanyag telefontokok már-már unalmasak. Mi büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk kapható telefontokokat egyénre tudjuk szabni.

Miért a fa telefontokok?
Sokkal egyedibb megjelenést biztosítanak, valamint a gravírozni is könnyebb e felületre, ráadásul könnyebbek, mint a műanyag tokok.

Okok, amiért érdemes ilyen tokot választanod:

1, Egyediség és tartósság
Ha eleged van a tucat termékekből, akkor ezt pont neked találták ki. Szemben a műanyag tokokkal, a gravírozott tokok sokkal tartósabbak, mivel nem tudod meghajlítani sem.

2, Könnyű
Minden telefontok minimalista kialakítású súlyukat tekintve, de biztosítja a szükséges védelmet.

3, Számos típus közül választhatsz
Egy másik nagyszerű ok arra, hogy miért válassz ilyen tokot az az, hogy több féle fa közül döntheted el, melyik tetszik legjobban neked. Ha világos színeket kedveled, akkor a bambuszt ajánljuk, ha a sötétet, akkor a cseresznye- vagy diófát.

4, Gravírozott minták
A telefontokot kérheted minta nélkül is, de ha egy szöveget vagy logót szeretnél gravíroztatni, azt is elkészítjük számodra.

5, Jót tesz a közérzetednek
A kutatások kimutatták, hogy a fa fokozott felhasználásának mérhető fiziológiai és pszichológiai előnyei vannak. Ma már tapasztalható, hogy az embernek sokkal pozitívabb a közérzete, ha a természet közelében van. Valószínűleg jobban érzed magad egy parkban sétálva madárcsicsergést hallgatva, mint egy nagyvárosban, ahol még fát sem lehet látni az utak mellet. (sajnos 🙁 )
Egy fából készült telefontok ezen segíthet: egy kicsit közelebb hozza neked a természetet, s a telefontok érintése eszedbe juttatja ennek fontosságát.

6, Megfizethető
Nem kell sok pénzt költened arra, hogy ilyen telefontokkal rendelkezz, hiszen ha gravírozás nélkül kéred, akkor már néhány ezer forintért is megkaphatod.

7, Kitűnsz a tömegből
Úgy gondoljuk, hogy még egy telefontok is segíthet a stílusod kihangsúlyozásában. Fából készült telefontokjaink kitűnnek, többször kaptunk olyan visszajelzést, hogy vásárlóink pozitív véleményeket kaptak, mikor valamelyik ismerősük meglátta a telefonjukon a tokot.

Ha bármi kérdésed van telefontokokal kapcsolatban, akkor írj a hello@fadivat.hu e-mail címre! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =